2019. november 5., kedd

Kritika


Sziasztok!

Amíg megérkeznek a legújabb részek fordításai, addig is fogadjátok szeretettel a sorozatról írt kritikámat (spoiler mentes) a Sorozatjunkie oldalon.

Megköszönném, ha írnátok pár mondatot a sorozatról a kritika alá: mik az erősségei, gyengeségei, hogy mások is lássák, mennyi embert érdekel a The Untamed. Nem kell regisztrálni a hozzászóláshoz, csak arra kérek mindenkit, hogy spoiler mentes legyen a komment, illetve, ha tartalmaz bármit, ami ellövi a történéseket, akkor azt *spoiler*-rel jelezze.

Előre köszönöm mindenkinek, aki hozzászól!

Szép napot/estét!

Edina

link: https://www.sorozatjunkie.hu/2019/11/05/the-untamed-irta-lambskewers/



9 megjegyzés:

  1. Menő kritika! Jól megfogtad a lényeget.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó volt a vélemény és a leírás a szereplőkről. Ha valaki olvassa kedvet kap a sorozat megnézéséhez, még az animéhez is. Köszönöm, hogy fordítod a sorozatot.

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Az https://avistaz.to/ -on most szabad regisztráció van :)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Most dobta kinekem a youtube:(The Untamed On Ice) https://www.youtube.com/watch?v=Vs2sZNozK1w

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom hogy tudtok-e róla szóval gondoltam szólnék, hogy a Tencent youtube csatornáját már több mint 2hete elérhető a 40.rész is magyar felirattal

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen köszi, hogy szóltál. A bejegyzés is kész volt csak elfelejtettük közzétenni... -.-"

      Törlés
  6. Hali! Itt nem egy ember szeretett volna bejutni Avistazra, szóval jelentem: nyitott a regisztrációja! :) Nem akarok beleszólni, mert nem az én posztom, de hír is mehetne róla akár, legalább azt hinnék hirtelen, hogy van friss. xDD Nem mellesleg köszönöm az eddigi sok-sok munkát, már nem is számolom, hányszor néztem vissza egy csomó részt! :D

    VálaszTörlés