2019. szeptember 17., kedd

Huszonhatodik és huszonhetedik rész

Sziasztok! 
huszonhatodik és huszonhetedik rész fordítását elérhetitek magyar felirattal a Tencent youtube csatornáján és Vikin.

Huszonhatodik
[Viki]
[Youtube]
[Feliratfájl letöltése: .srt / .ass]
[Ázsia ékkövei]



Huszonhetedik
[Viki]
[Youtube]
[Feliratfájl letöltése: .srt / .ass ]
[Ázsia ékkövei]

A letölthető felirat a youtube-os illetve az avistaz-ról letölthető, jklmo felhasználó által feltöltött videóhoz illeszkedik!! Az Enxziel15 nevű felhasználó által feltöltött videónál késik a felirat!

Avistaz-ról elkezdték törölni a különálló részeket, mert egyben felkerült a sorozat. Ezen linkeken megtaláljátok a jklmo által feltöltött komplett évadot 1080p/48.3GB, illetve 2160p/86.4GB formátumban.

Elnézést a jó pár napos kimaradásért! A Tencent Youtube csatornáján nem hagyták jóvá az újabb  részek feliratait. Van egy ütemtervünk, miszerint minden másnap jövünk új részekkel, ezt mi hárman szépen be is tudtuk eddig tartani, de a jövőben még előfordulhat, hogy a Youtube-on nem hagyják jóvá a feliratainkat. Az biztos, hogy hétvégén nem dolgoznak, amit talán ti is észrevettetek, tehát hétvégén nincsenek új részek. Mivel a Youtube-on LEGÁLISAN nézhető a The Untamed, ezért azt szeretnénk, hogy legelőször ott legyen elérhető a felirat, ez az oka, hogy nem tesszük közzé a többi opciót a Youtube link nélkül. Ha a jövőben hosszú napokig nem engedélyezik a feliratainkat, akkor kivételt teszünk, de eddig mindig jóvá hagyták, csak annyi, hogy várni kell, ilyenkor feltorlódnak a részek és ti többet kaptok egyszerre :)

Megára ma, estefelé lesznek feltöltve a részek. Nem akartuk, hogy többet kelljen várnotok, az online lehetőség fennáll mindenkinek. Egy kis türelmet kérünk. Köszönjük szépen!


A részhez .srt (formázatlan) és .ass (formázott) formátumban is felkerült a felirat.

Amennyiben bármilyen késést vesztek észre, kérjük szóljatok, hogy korrigálhassuk! Köszönjük!

A részt készítette: guifei, paltime_e és itsedina.

Jó szórakozást!

9 megjegyzés:

  1. Köszönöm az új részeket. Egyszerűen fantasztikusak vagytok! A filmbe pedig minden újabb rész után beleszeretek 😍

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm, az új részeket <3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszi :D nekem olyan kérdésem lenne, hogy lehetne letölteni a részeket. Az avistaz-ra csak meghívott felhasználók mehetnek, a youtube-ról pedig nem tudom, hogy lehetne letölteni.
    Köszike <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Van egy pár opciód, vagy használsz egy videó downloader programot(pl WinX YouTube Downloader), vagy hozzáadsz egy letöltő bővítményt a böngésződhöz (pl Video Downloader Pro), vagy online video letöltőt használsz (pl https://www.videoletoltes.com/). Remélem, tudtam valamennyit segíteni. Addig is jó szórakozást~!

      Törlés
  4. Előre is hatalmas köszönet az új részekért!

    VálaszTörlés
  5. Köszi az SRT-t is :) ma este nagy filmnézés lesz :)

    VálaszTörlés
  6. Köszi szépen az újabb részeket. ♥

    VálaszTörlés
  7. Én is köszönöm a fordításotokat, szeretem a sorozatot. Kérésem lenne, nem tudnátok segíteni, hogy mi az a dal, amit Lan Zhan játszik a 15-16. percben? Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy élvezed a sorozatot. Én szívesen segítek, ha tudok, de nem játszik Lan Zhan semmit a 15-16. perc körül sem a 26. sem a 27. részben. Meg tudod mondani, hogy melyik részre gondolsz és hogy hányadik perceben?

      Törlés